Üdv Ifjú Otaku kérlekJelentkezz be vagy Regisztrálj

Az összes regisztrált felhasználó 8,702 • Fenn van most 4


Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó
Üzenőfal
Be kell jelentkezned az üzenet küldéséhez.

narneo
OfflineAdmin
· 2017.04.27. 22:10
meg a tavaszi .... meg isten tudja mi

narneo
OfflineAdmin
· 2017.04.27. 22:10
plusz van nálam kuró rész is

narneo
OfflineAdmin
· 2017.04.27. 22:10
eldlive már készen van mind 4.rész ami hiányzik holnap, még csinalom Gta részek, nyanko days, Mnkkj-t


Értesülj a friss hírekről!

Indavideó/Fansub Etikett


Támogass bennünket!

Felhasználók
Online vendégek: 3

Online tagok: 1
ultron

Regisztráltak: 3,483
Legújabb tag: sajtoskekeke

Rólunk
Alapítás:
A csapat hivatalosan 2013.06.16.-én alapult meg, de előtte volt egy teszt oldalunk mely előbb ucoz-os volt aztán pedig rendes weblap lett. Sajnos az az oldal még az egy évet sem élte meg mivel sokan ki-be lépkedtek hozzánk és nem volt nagyon állandó emberünk, és így egy pár hónap után be kellett zárnunk. De Toby-val többször is beszéltünk skypon arról, hogy ahhoz képest hogy hamar bezártunk elég sok tagunk meg nézettségünk volt ezért úgy döntöttünk, hogy nyitunk egy új FanSubot új néven de most nem követjük el ugyan azokat a hibákat mint az előző oldalnál. Ezért már hamarabb elkezdtünk toborozni tagokat, hogy miután megnyílik az oldal már tolhassuk is ki a fordításokat. Valamint meg szeretnék említeni 1 ős kövületet aki talán már 1 éve az oldalnál van és ő nem más mint Nihil. Többek közt neki is köszönhető, hogy az oldal ennyire beindult no meg persze az is sokat dobott rajtunk, hogy interjút adhattunk az AniMagazin-nak.

Az oldalról:
Egy nonprofit FanSub oldal, melynek célja elétek tárni a még fordítatlan mangákat, animéket. Erről bővebben nem is igazán tudnák mit írni. Talán annyit, hogy nem csak azokat az animéket fogjuk fordítani amikhez nincs még felirat, hanem lehetséges hogy olyat is ami szezonos anime és hypolt. Erre azt tudnám felhozni, hogy néha ezekre az animékre is szükségünk van ahhoz, hogy több embert is elérjünk. De majd próbáljuk minimalizálni az ilyen projektjeink számát.


Tulajok:
Az oldalnak két tulaja volt (Dragon989 és Tobysan). Jelenleg Tobysan az admin. Dragon989 pedig 2017.02.11.-ével itt hagyta a csapatot.
Tulaj információ:

Tulaj 1:

Név: Tobysan [Tobykun, Thomas.J.Kun]
Születési dátum/Kor: 1995.02.16. [19]
Magamról:
Magamról...? őszintén ide egy Einstein idézet illene leginkább"Amit nem tudsz egyszerűen elmagyarázni, azt nem is érted egészen." de azért megpróbáljuk :)! Valamikor 1995 elején születtem az ország egyik keleti régiójában,de Mindig is tetszett a japán kultúra illetve maga az informatika világa mindig is szerettem gépeket :) így hát itt kötöttem ki mint webszerkeztő a kettő öszegyúrásából! Ezek mellet vannak amv-im is amelyeket megtalálhattok youtube-on indavideon! Első animés élményem mint sok más embernek a Dragon Ball illetve a Pokemon volt majd jött lassan miután internet közelébe jutottam jött a többi,nemtudom hogy otakunak mondhatom e magam jó pár animét láttam olvastam sok mangát hát majd eldöntitek.Egyik meghatározó elem az életemben hogy megismertem(facebooknak köszönhetően) az utóbbi pár év alatt rengeteg animeszerető embert akik közül párra már szinte legjobb barátként is tekinthetnék ilyen pl:fentebb említett Dragon989 akivel többször is összefutunk egy évben hiába az ország másik felén lakik.Mikor én elkezdtem animéket nézni még elég nehéz volt megszerezni megismerni felfedezni őket,ami mára hállistennek könnyebbé vált és e célból is hoztuk létre ezt a lapot hogy fordításainkkal elősegítsük különféle animék mangák megismerését amelyekről talán még nem is hallottatok Ezzel zárnám soraim mivel szerintem a 90%-otok el se olvassa ezt :D de ha esetleg valakit érdeklek vagy akármilyen kérdése lenne hozzám szívesen válaszolok! :) Bye-Bye

Elérhetőség:
Oldalaim: Anime Hunter
Email: tobykun@animehunter.hu
Facebook: Tobysan Amvhun
Skype: tobysanhun


AnimeHunter v4 Theme by:Tobykun
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2017 by Nick Jones.
Generálási idő: 0.06 másodperc
1,774,519 egyedi látogató volt az oldalon nyitás óta!